Laserbehandelingen werken met licht.

De Medart Diode laser 435 is een van de beste lasers. Daarom hebben wij voor deze laser gekozen.                    prijslijst

De Medart diode laser is geschikt voor

Laserlicht gebruikt voor cosmetische behandelingen licht van één bepaalde golflengte, dat wil zeggen van één kleur. Voor ontharen wordt de kleur van het pigment, de kleurstof die onze haren kleurt, gebruikt. Het licht wordt in een rechte straal gebracht waardoor de energie van het licht heel hoog wordt. De haar wordt sterk verwarmd en gaat daardoor dood. De haar groeit niet meer terug. Bij donkere haren op een lichte huid werkt dit heel erg goed. Alleen de haar wordt verwarmd en de lichte huid niet of bijna niet. Bij de donkere huid kan ook de huid verwarmd worden. Dit willen we niet, alleen de haar moet verwarmd worden. De Medart Diode laser koelt tijdens de behandeling de huid. Hierdoor kunnen ook donkere haren op een gekleurde huid verwijderd worden. Niet alleen de koeling maakt de Medart Diode laser hiervoor geschikt, ook de technische aspecten waardoor deze laser zo specifiek werkt, maakt deze laser tot een juweeltje binnen de ontharingslasers.

Wat voor u belangrijk is, op een lichte huid is vaak al na één behandeling verbetering te zien. Vier tot zes behandelingen geeft al een vermindering van 80% van de haargroei. Voor een donkere huid zijn meer behandelingen nodig. Waarom? Als de haar verwarmd wordt, wordt bij een donkere huid ook de huid verwarmd. Daarom mogen we de haren niet zo snel opwarmen. De instellingen moet lager staan zodat de huid niet beschadigd wordt. Omdat de instelling lager staat, zullen meer behandelingen nodig zijn, gemiddeld tussen de 6 en 10 behandelingen. Meestal is het hoe donkerder de huid, hoe meer behandelingen nodig zijn. Het aantal behandelingen dat nodig is niet alleen afhankelijk van de kleur van de huid maar ook van de oorzaak van de overbeharing en uw de gezondheid. Daarom is een goede intake ook belangrijk zodat wij u goede voorlichting kunnen geven voordat u een laserbehandeling ondergaat.

De Medart Diode laser heeft ook een aanpassing waardoor rode vaatjes, couperose, behandeld kunnen worden. Ook wanneer deze rode vaatjes of couperose een gevolg zijn van rosacea.

Na een uitgebreide intake en anamnese beslissen wij samen met u, wat voor u de beste behandeling is. Afhankelijk van uw (aanvullende) verzekering worden deze behandelingen vergoed.

Wilt u goed voorbereidt zijn voor een laserbehandeling dan kunt u de patiëntenfolder  alvast doorlezen.

Wilt u meer weten of een afspraak maken, neem dan contact met ons op via het contactformulier, of stuur een e-mail, info@atossahuidtherapie.nl. Bellen kan natuurlijk ook 06-36393993.

laser ontharen kan bij de donkere huid met de diode laser

Laser ontharen bij de donkere huid is met de diode laser goed mogelijk

Definitief ontharen gelaat en lichaam diode laser Atossa Huid en Oedeemtheerapie

Laser ontharen met de diode laser Atossa Huid en Oedeemtherapie

MedArt diode laser koelt de huid tijdens het behandelen tilburg PMC

MedArt diode laser koelt de huid tijdens het behandelen.