Acne is het meest bekend onder de naam ‘jeugdpuistjes’                                                               contact

Het kan op alle leeftijden voorkomen of je nu 12 bent of ver boven de 40 jaar.

Wij kunnen niet zomaar zeggen hoe de behandeling er bij jou uit zal zien. Dit ligt erg aan de ernst en de soort van jou acne. Inmiddels is er een officiële indeling gemaakt van de ernst van de acne, zorgprofielen geheten. Vaak lees je dat er een diepte reiniging wordt gedaan, Hiermee wordt bedoeld dat de ontstekingen en puistjes, voorzichtig, worden uitgeduwd. Afhankelijk van de soort behandeling is uitduwen vaak niet nodig. Het voordeel hiervan is dat de behandeling niet alleen sneller gaat, vaak ook minder pijnlijk is en minder wondjes achter laat.

Afhankelijk van de ernst en de soort acne maken wij, na een uitgebreide intake, een keuze uit de volgende producten en behandelmogelijkheden.
fruitzuurpeeling, kruidenpeeling, jessner peeling, vitamine A, vitamine C, microneedling, LED-lichtbehandeling met blauw en rood licht, Gladskin, aangevuld of advies voor thuisbehandeling met La roche Posay, Eucerin of Meditopics.

U kunt voor alle vormen van acne bij ons terecht; alleen mee-eters, witte ontstekingen, gele ontstekingen, acne conglobata, hidradenitis suppurativa (een vorm van acne, ontstekingen, in de liezen of oksels die samen kan gaan met diepe en pijnlijke ontstekingen), acne waarvoor roaccutane, differin (adapaleen) of benzoylperoxide is voorgeschreven.

Een gemiddelde acne behandeling, inclusief een peeling is €50,- voor 45 minuten.
Acne behandelingen door ons uitgevoerd worden vergoed uit de aanvullende zorgverzekering. Kijk zelf even na hoe hoog deze vergoeding is.

Rest-acne en littekens kunnen op diverse manieren verminderd worden. Peelings en microneedling zijn 2 methodes die met het meeste succes toegepast worden. Microneedling heeft vele voordelen.

Wilt u meer weten of een afspraak maken, neem dan contact met ons op via het contactformulier, of stuur een e-mail, info@atossahuidtherapie.nl. Bellen kan natuurlijk ook 06-36393993.

Tilburg, Sint Michielsgestel, Den Bosch,huidverbetering, huidveroudering, rimpels, littekens

Aanbrengen jessner peeling

Dermaroller, huidverbetering, dermapen, Tilburg, Sint Michielsgestel, Den Bosch,

Acne vulgaris behandeld met microneedling.

Sint Michielsgestel, Den Bosch, Tilburg,gladskin, kruidenpeeling, microneedling, allemaal technieken die toegepast kunnen worden bij acne

Acne behandeling, verwijderen van de peeling

Sint Michielsgestel, Den Bosch, Tilburg, camouflage, na laser of microneedling bij littekens, acne en pigmentvlekken

Zuurstof doorlatend, met salicylzuur, genezende werking op acne en camouflerend