Acne behandelingen
Kleine littekens worden verminderd en de activiteit van de talgklieren wordt verminderd. Niet alleen het uiterlijk verbeterd maar ook de activiteit van de acne neemt af. Ook talgklieren die op oudere leeftijd actief worden kunnen met deze techniek goed aangepakt worden. Voor acne behandelingen zijn meerdere therapieën beschikbaar. Afhankelijk van de ernst van de ontstekingen, veel of weinig mee-eters, medicijnen zoals roaccutane kan voor peelings gekozen worden of juist niet. Na een uitgebreide intake kiezen wij, samen met u, voor de beste behandelmethode. Kijk hiervoor op de bladzijde van acnetherapie.

Litteken vermindering
Wanneer het littekens betreft die bovenop de huid liggen kan met deze techniek zeer goede resultaten behaald worden. Ook andere littekens kunnen met peelings behandeld worden. De bovenste laag van de huid wordt weggehaald waardoor nieuw weefsel van onderaf wordt aangemaakt. Het litteken wordt minder dik, de kleur verbetert en het litteken kan ook soepeler worden. Voor littekenbehandeling zijn meerdere technieken mogelijk. Na een uitgebreide intake kunnen wij bepalen welke techniek en behandelmethode voor u de beste behandeling is. Wij houden hierbij, voor zover mogelijk, rekening met uw mogelijkheden en wensen.

Pigmentvlekken verminderen
Afhankelijk van de oorzaak en de diepte van de pigmentvlekken wordt kan hiermee zeer goed resultaat behaald worden. Bij een donkere huid zal er langzamer gewerkt moeten worden om nieuwe pigmentvlekken te voorkomen. Voor het verwijderen van pigmentvlekken zijn ook andere technieken beschikbaar. Na een uitgebreide intake bepalen wij samen met u, welke techniek voor de beste techniek is.

Rimpelreductie
Hoe intens en hoe vaak de behandelingen plaats zullen vinden is afhankelijk van de diepte van de rimpels, het gewenste resultaat en het huidtype (blank, gekleurd). Een ideale therapie wanneer microneedling voor u niet de gewenste behandeling is of niet voldoende resultaat geeft. Na een uitgebreide intake kiezen wij, samen met u, voor de beste behandelmethode.

Huidverbetering
Een peeling kan de huid verfrissen van de huid en rimpels verminderen bijvoorbeeld bij mensen die roken. Het resultaat is langdurig en is afhankelijk van het natuurlijke huidverouderingsproces, dat bij de een langzamer gaat dan bij de ander. Ook hiervoor zijn peelings ideaal wanneer, om welke reden dan ook, microneedling voor u niet de gewenste therapie is. Na een uitgebreide intake kiezen wij, samen met u, voor de beste behandelmethode.

Wilt u meer weten of een afspraak maken, neem dan contact met ons op via het contactformulier, of stuur een e-mail, info@atossahuidtherapie.nl. Bellen kan natuurlijk ook 06-36393993